jan 2023

Nieuwsbrief Advies

Nieuwe dingen

Gelling liep laatst in een mooi herfstig bos. Gewoon om even de frisse herfstlucht in zijn longen te laten en te genieten van alle kleuren.
Hij dacht: ‘Raar eigenlijk: in het seizoen van afbouw wordt er bij mij juist iets nieuws geboren. Mooi, hoe dat kan gaan….’

Terwijl we Gelling nog even in het mooie bos laten wandelen leg ik uit hoe dat zit:
Gelling is namelijk iets nieuws begonnen. Niet in plaats van zijn mooie opleidingen-bedrijf, maar erbij. Iets dat dus in de herfst is geboren, maar wat gestaag groeit en waar veel belangstelling voor is: Gelling Advies.
Hij doet dit niet alleen, maar samen met de docenten van zijn trainingen en de auteurs van veel van zijn mooie boeken over veiligheid.

Je vraagt je misschien af: Waarom?
Heeft hij al niet genoeg aan zijn krullige hoofd zonder deze nieuwe avonturen? Tja….
Die vraag snap ik.
Maar als je Gelling een beetje kent weet je dat dat nu eenmaal zo gaat bij hem.

Want hij heeft veel contact met bedrijven over het hele land. Hij reist ook altijd heel wat af (zoals je op LinkedIn vaak kunt lezen). En vanuit organisaties krijgt hij dan vaak specifieke vragen over zaken die niet altijd in lessen behandeld worden. Mensen vragen hem om langs te komen en om advies te geven.
En, zoals hij zelf zou zeggen, wat is er niet fijner om hiermee aan de slag te gaan?
Dat heeft hij dan ook gedaan.
En zie: Gelling Advies was geboren

 

Geralda en Marlies

Gelling hoeft dit gelukkig niet alleen te doen. Hij krijgt hulp van de docenten en auteurs van Gelling Veiligheid. Ook op kantoor staat hij er niet alleen voor.
Naast Geralda, Pieta, Danielle, die al jaren zijn steun en toeverlaat zijn, heeft Gelling zijn team uitgebreid met Marlies.
Marlies helpt Gelling speciaal met de nieuwe adviestak door de advies-trajecten te coördineren.
Gelling is heel blij met zijn kantoor-team. Anders had hij, zoals nu, nooit even in een bos kunnen genieten van de herfst, maar had hij bijna dag en nacht op kantoor moeten doorbrengen.

Hij is ook heel content met Gelling Advies. Hij zegt: ‘Dit geeft volledig nieuwe vibes aan onze opleidingen, boeken en actualiteitendagen.’
En nieuwe vibes, dat is iets wat we in de herfst allemaal wel kunnen gebruiken, toch?

 

Tenslotte…

… nodigt Gelling je uit om hem, mocht je behoefte hebben aan goed advies over veiligheid, te bellen (0180-319298) of te mailen (secretariaat@gelling.nl).
Mocht je er eerst wat meer over willen weten, lees dan de folder over Gelling advies eens, of neem een kijkje op de website van Gelling Advies.

Gelling wenst je heerlijke herfstige dagen toe, met prachtige kleuren en af en toe, voor de afwisseling, een klein herfststormpje.

Hij hoopt je gauw weer te mogen ontmoeten om je de hand te kunnen schudden!

 

Agenda 2022 – 2023

24 maart 2023
START Hogere Veiligheidskunde (HVK)

20 april 2023
Operationele Veiligheidskunde (OVK)

11 mei 2023
Start Middelbare Veiligheidskunde vervolg (module 2 en 3)