Over ons

Sipke Gelling Publishing & Training b.v.

Sipke Gelling en een deel van zijn team @Gelling Veiligheid en Advies

Gelling Veiligheidsopleidingen biedt autonoom én met samenwerkingspartners de OVK, MVK en HVK opleidingen aan. Voor de bouw hebben we een specifieke Veiligheidskundige OVK samengesteld: OVK® Bouw – Gelling Veiligheid. Onze opleidingen zijn allen Hobéon SKO erkend.

Daarnaast verzorgen we als Gelling Veiligheid ook veel OVK maatwerk in de vorm van incompany opleidingen. Neem daarvoor contact op met: secretariaat@gelling.nl!

Hiernaast hebben wij samen met Ing. Pieter de Boer HVK/RAH de adviestak Gelling Advies gerealiseerd. Deze adviestak richt zich met name op trajecten op maat met betrekking tot:

  1. Opstellen en toetsen van de RI&E en het opstellen en helpen implementeren van een bijbehorend Plan van Aanpak (PvA) met risico-verkleinende maatregelen;
  2. Trainen, coachen en adviseren bij het opstellen en implementeren van Veiligheid -en Gezondsheidscoördinatie (V&G, BVP en BVLC);
  3. Arbeidshygiënisch onderzoek.

Sinds 2022 hebben wij, juist door al deze activiteiten, als organisatorisch manager drs. Marlies Slings aangesteld voor de coördinatie, uitvoering en begeleiding van de HVK -opleiding als ook voor onze adviestak.

Vanaf oktober 2023 hebben wij Henk Tijssen MVK/HVK i.o. en ing. René Landman HVK aangetrokken en ook zal Denny van der Dong zich deels bij ons aansluiten. Zij versterken ons uitgebreide docentencorps. Daarnaast zal Henk Tijssen zich bezighouden als V&G-specialist en relatiebeheerder. Deze versterking is hard nodig in de toenemende vraag naar opleidingen en advies.

Sipke Gelling blijft in de frontlinie voor opleidings- en adviestrajecten.

De HVK opleiding alsook onze adviestak wordt gedragen door een adviesraad, deze raad wordt bijgestaan door mr. Jan Harmen Kwantes en dr. Walter Zwaard.
Vele docenten op HVK en academisch niveau staan ons bij om kwaliteit en scherpte te waarborgen. Wij staan bekend om onze 5 kernwaarden: kleinschalig en persoonlijk, enthousiast, gedreven en creatief. Hier draait Gelling Veiligheid en Advies op.
Wij hopen u graag voor vragen en ondersteuning van dienst te kunnen zijn.

Lees meer informatie over Gelling Advies in het leaflet.