Henk Tijssen

Mijn naam is Henk Tijssen, woonachtig in het mooie landelijke gebied ten zuidwesten van Utrecht. Sipke Gelling en ik zijn geen onbekenden van elkaar; al sinds 2015 komen we elkaar in diverse hoedanigheden tegen. Het moment dat samenwerking in de meest directe vorm gaat plaatsvinden is nu aangebroken, en daar ben ik enorm enthousiast over!

Ik ben een ervaren en gedreven veiligheidskundige. Er is niets leuker dan met klanten meedenken over vragen als: hoe garandeer ik de veiligheid van mijn medewerkers en de omgeving? Hoe kunnen we voldoen aan Arbowetgeving? Hoe coördineer je op een goede manier over de veiligheid van alle betrokken partijen? Diverse vormen zijn daarbij aan de orde, denk aan adviesgesprekken, projectbezoeken, rapportages, trainingen en het opstellen/ toetsen van plannen.

In de acht jaren Arbo-ervaring die ik heb opgedaan bij Aboma Consultancy heb ik geleerd om kwalitatief hoogstaande diensten als doel te stellen. En heel belangrijk: klant, medewerker en project staan centraal, niet de letter van de wet. In lijn met mijn pragmatische instelling handel ik graag naar de géést van Arbowetgeving. Graag wil ik op een aantal slakken zout leggen, maar sommige verdienen het ook om een beetje met rust gelaten te worden. Ik zie ernaar uit om ook voor u van toegevoegde waarde te zijn!