sep 2023

Nieuwe koffers vol energie…

Verjonging, uitbreiding en doorontwikkeling….

Na de vakantie staat er weer veel op stapel bij Gelling Veiligheid en Advies. Daar waar de vakantiekoffer weer netjes uitgeruimd op zolder is beland, hebben de zakelijke koffers zich alweer aardig gevuld. Niet alleen met sprankelende opleidingen en adviesopdrachten, maar ook met nieuwe collegae.

Het opleidingen– en adviesseizoen staat op het punt weer te beginnen en dat betekent vele trips door het hele land! Want oa. zal begin volgend jaar een gehele MVK-opleiding te volgen zijn in Zwolle en Utrecht.

Om dit allemaal bol te kunnen werken heeft Sipke Gelling uitgeverij zijn team uitgebreid met 2 young timers die beiden met een koffer vol energie hun steentje gaan bijdragen. Volop verjonging, uitbreiding en vooral doorontwikkeling dus…!

In de volgende nieuwsbrief zult u vast met hen kennismaken, maar houd vooral ook onze Linkedin pagina in de gaten.

Na de zomer rollen we lekker door met Advies…

Voor onze Adviestak zijn wij druk met het aanbieden van opmaat trainingen inspelend op de actualiteit, zoals ‘Veilig werken met gevaarlijke stoffen of nog specifieker met Di-isocyanaten”; trainingen VenG of Veiligheidsbewustzijn. Daarnaast ontzorgen we ook uw organisatie als het gaat om het opstellen en/of toetsen van een Ri&E, als ook het opstellen van een bijbehorend SMART Plan van Aanpak.

Dergelijke opdrachten voeren we met name uit in de bouw, chemie en levensmiddelenbranche. Marlies van Advies heeft het hier maar druk mee en gezien haar achtergrond reist zij mee door het land om onze Veiligheidskundigen hierin bij te staan.

We gaan weer aan de slag….

Na de zomer, dd 20 en 27 september beginnen er nieuwe edities van de Operationele én de Middelbare Veiligheidskunde-opleiding en organiseert Gelling nog meer Actualiteitendagen. Deze dagen zijn gericht op het fris en actueel houden van uw kennis en Hobéon-SKO accreditatie.

Een speciale dag in dat kader is onze themadag ten aanzien van de nieuwe MachineverordeningWe staan nadrukkelijk stil bij Machineveiligheid en de risicobeoordeling van machines. Houd voor data, locatie en aanmelding onze website in de gaten!

Zo is het dus een volle (koffer)bak…

Onze volle kofferbak heeft ons doen kiezen voor twee stevige young-timers die deze koffer met inhoud en begeleiding top gaan vervoeren. En wat zijn we daar echt heel blij mee!!!

Tenslotte is het  goede nieuws te vertellen dat een van onze mooiste boeken, het Modellenboek voor veiligheidsprofessionals de revisie ingaat. Een fors project, veel wikken en wegen. Hier staat het vak zeker iets bijzonders in positieve zin te wachten.

Tot slot…

…. hoopt Gelling dat je, binnenkort op een van zijn opleidingen, actualiteitendagen, incompanies of anderszijds, je persoonlijke koffer komt vullen! Want, met onze tips pak je je koffer praktisch in, je bespaart plaats en vooral, je kunt alles gemakkelijk terugvinden en dus adequaat toepassen…….

……mocht je één en ander na willen lezen, check dan onze websites:

www.gelling.nl
www.gellingadvies.nl
Actualiteitendagen – Gelling Veiligheid
MVK opleiding – Middelbare Veiligheidskunde van Gelling Veiligheid (mvkhvk.nl)