jun 2023

Hard lopen of hardlopen

7 sloten tegelijk…
Tegenwoordig heeft de wekker van Gelling het erg druk. Elke ochtend is er veel werk te doen en moet Gelling soms buitengewoon vroeg opstaan. Niet omdat hij gaat hardlopen – dat doet hij meestal aan het einde van de middag – maar gewoon omdat er, zoals hij het noemt, veel bedrijvigheid is. Soms moet Gelling vroeg uit bed voor een OVK-, MVK- of HVK opleidingsdag, andere keren snelt hij voor Gelling Advies naar een grote stad om een ‘special’ te verkopen, zoals het opstellen en toetsen van een RI&E of het begeleiden van een bedrijf bij het opstellen van VenG plannen…
En dan loopt het ook nog eens storm wat betreft de aanvragen voor een in-company OVK-training, bijvoorbeeld bij een Bouw of chemisch bedrijf, of geeft hij zelf training bij een uniek bedrijf dat technische oplossingen biedt voor gebouwen… Op die manier reist en loopt hij heel wat af gedurende een dag. En ja, inderdaad: aan het einde van zo’n drukke dag gaat hij graag nog even hardlopen. Dat is zijn manier van ontspanning en ontlading na een dag vol drukte.
Hier bestaat een risico om in 7 sloten tegelijk te lopen… maar dat voelt voor Gelling nou eenmaal als een passende jas!

Voor en na de zomer
En dat harde lopen zal nog even doorgaan, zowel voor als na de zomervakantie. Er staan namelijk weer mooie gebeurtenissen op de planning in Gellings’ opleidingswereld. In juni is er bijvoorbeeld nog een bijzondere actualiteiten dag, namelijk de DAK RI&E waarbij een locatie wordt bezocht en iconische daken aanbod komen! En in september spelen we nadrukkelijk in op de actualiteit door het organiseren van een Masterclass ten aanzien van de nieuwe Machineverordening.

Na de zomer, dd 20 en 27 september beginnen er nieuwe edities van de Operationele én de Middelbare Veiligheidskunde-opleiding en organiseert Gelling nog meer Actualiteitendagen.

En waar Gelling ook trots op is: begin 2024 start er weer een nieuwe Hogere Veiligheidskunde-opleiding. Zelf noemt Gelling dit “de sprankelendste HVK-opleiding van Nederland.” En daar heeft hij gelijk in. Vergeleken met de grotere, ietwat commerciëlere opleidingen biedt “zijn” HVK-opleiding meer begeleiding, is het kleinschaliger en heeft het docenten waar je met respect naar opkijkt…”
Het is wat vroeg, maar Gelling verheugt zich er nu al op!

Bloemetjes en de bijtjes….
Daarnaast is er bij Gelling Veiligheid ook een interessante ontwikkeling gaande: samen met Tamara Onos vult Sipke tegenwoordig de Linkedin pagina’s met prikkelende en boeiende columns. Over bloemetjes en bijtjes, waar toch echt een link met veiligheid is te leggen. Of over snottebellen, miereneters en hittebelasting…  Super fijne en inspirerende samenwerking dus houd onze LinkedIn pagina goed in de gaten!

Tot slot…

… Gelling is dan wel een hardloper, maar geen doodloper
… hoopt Gelling je binnenkort, op een van zijn opleidingen, persoonlijk te begroeten!
…. mocht je één en ander na willen lezen, check dan onze websites:

www.gelling.nl
www.gellingadvies.nl
Actualiteitendagen – Gelling Veiligheid
MVK opleiding – Middelbare Veiligheidskunde van Gelling Veiligheid (mvkhvk.nl)